Есть у меня рецепт тортика, но там дается на искусственный мед, который мне покупала мама давным - давно...
Вдруг пришло в голову , а не Golden Syrup ли это (у меня он без дела на полке засыхает! )???
Просвятите, плиз, хочется немного помучиться, приготовить его...
Golden Syrup и искусственный мёд - одно и то же???
-
- Уже с Приветом
- Posts: 1335
- Joined: 30 Mar 2003 00:30
- Location: Новая Зеландия
Golden Syrup и искусственный мёд - одно и то же???
Я в третьем браке. Муж - в последнем.
-
- Уже с Приветом
- Posts: 2546
- Joined: 13 Oct 2001 09:01
- Location: Riga -> NJ -> MN -> MD -> NC
Golden syrup is a thick, amber-colored form of inverted sugar syrup, made in the process of refining sugar cane juice into sugar, or by treatment of a sugar solution with acid. It is used in a variety of baking recipes and desserts. It has an appearance and taste similar to honey, and is often used as a substitute for people who cannot eat honey and those who choose not to (such as vegans). It can also be used as a substitute for corn syrup.
http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_syrup
"Whether you think you can or whether you think you can't - you're right." Henry Ford
-
- Уже с Приветом
- Posts: 1335
- Joined: 30 Mar 2003 00:30
- Location: Новая Зеландия