Corn beef
-
- Уже с Приветом
- Posts: 444
- Joined: 24 Aug 2005 00:03
- Location: Asia - CA
Corn beef
Ребята! Выручайте.. мужа приволок из магазина этот самый корн-биф... Что с этим чудом делать то надо??? ПРосто отварить и все? Что-то добавлять? А семечки при мясе, в мясо натыкивать? А варить долго?? Помогите, что с ним делать..
-
- Уже с Приветом
- Posts: 2654
- Joined: 09 May 2002 17:39
- Location: MA, USA
"To cook your corned beef, place it in a large pot along with the liquid and spices that accompanied it in the package. Pour in enough water to cover the beef, then bring the water to a boil on the stovetop. Reduce the heat to a simmer, and cover the pot. A three pound piece of corned beef will take about 3 hours to become perfectly tender. Check the meat occasionally, adding more water if necessary. Your corned beef is ready when it pulls apart easily."
Or just google "corn beef".
Or just google "corn beef".
-
- Уже с Приветом
- Posts: 444
- Joined: 24 Aug 2005 00:03
- Location: Asia - CA
-
- Уже с Приветом
- Posts: 19001
- Joined: 22 Nov 2005 23:20
-
- Уже с Приветом
- Posts: 444
- Joined: 24 Aug 2005 00:03
- Location: Asia - CA
-
- Уже с Приветом
- Posts: 19001
- Joined: 22 Nov 2005 23:20
-
- Новичок
- Posts: 29
- Joined: 22 Jun 2003 16:41