Katyusha2 wrote:Murza& Varvara wrote:А я буду печь тыквенный пирог. Тесто -песочное, начинка -крем из тыквы со згущенкой. Тыква уже ждет своей участи.
А что б мясо, особенно, индейка было сочным, нужно его выдержать в соленой воде часа два. Можно потренироваться на куринных грудках.
А как, как вы делаете? Рецепт не дадите? А то я чего-то обычный pumpkin pie не люблю особо.. А тыквенный чизкейк чего-то расхотелось вдруг делать.
Катюша. Я пеку традиционный. Тот что ниже рецет практически тот, что я делаю. Но я использую настояшую тыкву, а не консервированную. Беру тыкву Дакота или какая есть, удаляю семечки, жарю отдельно, а тыкву запекаю в духовке. Микроволновая печь тоже пройдет. Тепер на рецепт, что дан ниже я беру 2 чашки тыквенного пюре. Я еще добавляю 1/4 чайной ложки мускатного ореха. Сrust pies покупаю в WF или делаю обычное песочное тесто со сливочным маслом. Магазинный crust pies будет более хрустяший, песочный- рассыпчастый. Во многих рецептах згушенку заменяют кленовым сиропом или медом. Я беру американскую згушенку, она есть в любом магазине. Готовый пирог можно покрыть взбитыми сливками.
Traditional Pumpkin Pie Recipe
1/2 batch of the Best Ever Pie Crust Recipe. (A whole batch makes enough for 4) single crust pies or 2) double crust pies. Make a whole batch and freeze the other two for later.)
1 large (29 ounce) can pumpkin puree (not pumpkin pie mix)
4 large eggs
1 1/4 cup white sugar
1/2 cup brown sugar
3/4 teaspoon salt
1 Tablespoon ground cinnamon
1 1/4 teaspoon ground ginger
1/4 teaspoon ground cloves
1 cup half & half or whole milk
1 - 12 ounce can evaporated milk
Directions:
Prepare or purchase 2) 9" unbaked pie shells ahead of time. Place shells on a foil lined baking sheet to reduce spills in the oven.
Preheat oven to 375 degrees F.
In a large mixer fitted with a whip, or with a hand mixer, combine pumpkin and eggs and whip until mixed well.
Add sugars, salt, cinnamon, ginger and cloves and beat again. Scrape side of bowl.
Slowly add both whole milk and evaporated milk and blend well until smooth.
Pour into prepared pie shells, place on baking sheet, and bake in 375 degree oven for 70-80 minutes or until knife comes out clean.
Cool completely and refrigerate until serving time.
Cut slices with a clean sharp knife.
Refrigerate any leftovers.
Makes 2) 9" pumpkin pies. Each pie yields 8 slices.
http://pies-cookies-squares.suite101.co ... pie_recipe