Я их сама сажала раннеи веснои, сажала первыи раз в жизни, до этого ничего никогда не сажала.
Выбросить помидоры жалко, они еше зеленые, сорт : cherry tomatoes.
.Вот я хочу, что-то с ними сделать, точнее засолить, сделать pickled tomatoes.
Вот нашла рецепт:
Swedish Green Pickled Tomatoes
2 quarts 35 min 15 min prep
Change to: quarts US Metric
12 medium green tomatoes
3 cups water
1 1/4 cups vinegar
PICKLE SYRUP
2/3 cup vinegar
2 1/2 cups water
5 cups sugar
10 whole cloves
1/4 teaspoon dried chilies
- 1. Prick the tomatoes all over with a fork.
2.place them in a large bowl.
3.mix the water and vinegar together, bring to a boil, pour the boiling liquid over the tomatoes and let the tomatoes stand for 24 hours.
4. to make the pickle syrup, boil all the syrup ingredients together until clear--about 15 minutes.
5.drain the tomatoes, add them to the syrup and simmer until they are tender.
6. remove the tomatoes and put them into hot sterilized jars.
if the syrup has not thickened, boil it a little longer before pouring it over the tomatoes.
7 close the jars.
8. process for 20 minutes.
good food from sweden.
Это правильныи рецепт ?
А как закрывать ? Что значит процесс фор 20 мин ?
Можно вместо сушегого чили, врать свежие ?Какои уксус брать ?
Пожаилуста поделитесь вашими рецептами-советами.