Вот чего не понимаю - зачем же делать чили из фарша - в слоукукере?Mirandolina wrote:Нашла:Mirandolina wrote:Чили я сама делала давно. Рецепта не помню. Уж слишком я ленива , а оно требует больше личного времени, чем стю. У нас на работе осенью проводятся конкурсы чили. Я в прошлом году попросила у победителся рецепт, но так и не готовила. Сейчас поищу. Если не удалила его имейл, скопирую сюда.Penelope wrote:Дайте ваш рецепт стю и чили для слоукукера?Mirandolina wrote:Может быть, от рецепта зависит? Основное предназначение слоукукеров, это чили и стю. Ни для чего другого я его не использую. (И еще ростбиф в нем готовят, но я до него не добралась). Никакой приторности ни в стю ни в чили не наблюдала.2 lbs ground beef (I used 85% / 15% lean beef)
8 strips of smoky bacon, chopped into pieces
2 cans of kidney beans (drained of liquid)
2 cans of petite diced tomatoes (low sodium preferred)
1 can beef broth (low sodium preferred)
1 small can tomato paste (with garlic or without works)
1 diced large red onion (or 1 ready chopped tub from walmart)
1 diced green bell pepper
1 heaped teaspoon Cumin
1 heaped teaspoon Paprika
6 heaped teaspoons of readymade crushed/shopped garlic
8 heaped teaspoon chili powder
Salt
Black Pepper
Garlic Powder
1;
Open all the cans and empty contents into crock pot (Drained beans, tomatoes (with the juice), tomato paste and broth)
Add in chopped onion and chopped green pepper
2;
Fry the bacon in a large pan until almost crispy. Remove bacon from pan leaving behind bacon grease.
Fry the beef in the bacon grease until fully browned, sprinkle with black pepper and garlic powder while cooking.
Once browned, drain the beef and add to the crock pot along with the bacon.
3;
Add in the crushed garlic, the paprika, the cumin and the chili powder.
(if you prefer less chili powder / heat, use less at this stage and add more later if you need to)
Sprinkle with more black pepper and garlic powder
Stir it all together, put the lid on the crock pot.
Cook on high for 2 hours, stirring occasionally (maybe every 30-40 minutes)
4;
After 2 hours on high, taste the chili. Add a little extra chili powder if its too mild. If the flavor isn’t strong enough add more garlic and/or salt.
Reduce to Low setting and continue to cook for at least another 2 hours, stirring and tasting every 30-40 minutes.
Cook for longer on Low setting if you have the time. Leave the lid on as much as possible to keep the moisture inside.
Add more chili powder in small amounts until the right heat comes out. Remember that the chili may get hotter if left overnight and re-heated.
Оно в кастрюле готовится от силы минут 20
Обжарить фарш, покидать все, что в Вашем рецепте в обычноую кастрюлю, довести до кипения, и поварить минут 20. Все.
Еще понятно, если делать из сырых овощей, сырой фасоли и сырого мяса кусочками...