Beretta wrote: ↑11 Aug 2017 16:08
sold 1SD Sep $10 wide ic in CMG for $2.02
but why?
IV is 34. The setup is right for IC
yes and yes and I can collect pretty decent $$ at 1SD which is hard to find.
You mostly see these prices right after opening or so. I put the same trade on another account, and it did not take (at my price) so I watching it deflate right before my eyes..
Господа торговцы у кого есть идеи с 3-5 летнем горизонтом для seldirected IRA? Покупаю только то что понимаю и пользуюсь сам, Купил Zillow сегодня, смотрю на chipotle но думаю позно годов так на 3-5 , то-же amazon eBay? Обязательно возьму Redfin как появятся что ещё перспективно?
blacksea100 wrote: ↑11 Aug 2017 20:17
Господа торговцы у кого есть идеи с 3-5 летнем горизонтом для seldirected IRA? Покупаю только то что понимаю и пользуюсь сам, Купил Zillow сегодня, смотрю на chipotle но думаю позно годов так на 3-5 , то-же amazon eBay? Обязательно возьму Redfin как появятся что ещё перспективно?
Если на долгое время, то торопиться не надо. Не только я ожидаю что цены просядут в ближайшее время.
продайте что нибудь вместо этого; акции вам не дадут продавать в IRA, а вот futures - да. Получите permissions и срочно продайте Nasdaq.
продайте что нибудь вместо этого; акции вам не дадут продавать в IRA, а вот futures - да. Получите permissions и срочно продайте Nasdaq.
Shorting futures is not easy. You need to know how to maintain short position.
Shorting futures is not easy. You need to know how to maintain short position.
это, все таки, лучше, чем покупать @ all times high.
worldCitizen wrote: ↑16 Aug 2017 01:03
[
Спасибо. я как раз держал URBN put spread limit order, it was a cent away from mid price. Glad that it was not executed.
worldCitizen wrote: ↑16 Aug 2017 01:03
[
Спасибо. я как раз держал URBN put spread limit order, it was a cent away from mid price. Glad that it was not executed.
20% вверх однака...
nobody know anything
я вчера беспощадно зашортил TGT, если пролет.. я завязываю с опционами.
Beretta wrote: ↑16 Aug 2017 15:50
will look at CSCO, BAAB, WMT later on closer to 1 pm
sold BABA Sep 145/175 strangle for 3.42
was trying to fill Aug one 149/170 for 1.85, did not take and fell down hard to 1.75 on FOMC minutes release..
Maybe will go back on Aug, we'll see
keep BABA debit put spread, will need to work on call side.
Additionally, several Chinese stocks trade with a strong correlation. Names like Alibaba, Tencent Holding Ltd (OTCMKTS:TCEHY) — which has a similar $395 billion market cap — JD.Com Inc(ADR) (NASDAQ:JD), Weibo Corp (ADR) (NASDAQ:WB) and Sina Corp (NASDAQ:SINA) all recently reported earnings as well. None of them traded higher. Sideways to lower has been the trend. http://investorplace.com/2017/08/alibab ... ZSR4q2ZN7M