Quiche

Все, что вкусно.
User avatar
Natusya
Уже с Приветом
Posts: 14098
Joined: 11 Sep 2002 20:04
Location: Одесса -- Laguna Beach, CA

Quiche

Post by Natusya »

Crustless Spinach Quiche

Оригинальныи рецепт:

(Фотка с оригинального рецепта )
INGREDIENTS (Nutrition)
• 1 tablespoon vegetable oil
• 1 onion, chopped
• 1 (10 ounce) package frozen chopped spinach, thawed and drained
• 5 eggs, beaten
• 3 cups shredded Muenster cheese
• 1/4 teaspoon salt
• 1/8 teaspoon ground black pepper

DIRECTIONS
1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease a 9 inch pie pan.
2. Heat oil in a large skillet over medium-high heat. Add onions and cook, stirring occasionally, until onions are soft. Stir in spinach and continue cooking until excess moisture has evaporated.
3. In a large bowl, combine eggs, cheese, salt and pepper. Add spinach mixture and stir to blend. Scoop into prepared pie pan.
4. Bake in preheated oven until eggs have set, about 30 minutes. Let cool for 10 minutes before serving.


Я рецепт изменила. Вместо замороженного шпината-- мелко порезала пучок свежего. После того как немного поджарила лук, добавила еше порезанные индюшачье сосиски и порезанные грибы - прожарила все вместе на сковородке. Смешала все это со шпинатом , Сыр добавила какои был дома - фета, пармежан, моцарелла, и еще добавила порезанных помидор.

Выпекала не в большои форме, а в маленьких формочках для маффинов. Получились такие маленькие зеленые мафины . Дала емного остыть прежде чем из формочек вынимать -- горячие зарваливаются. Вынимала теплыми. Мням. Такая вкуснотища получилась на завтрак
Last edited by Natusya on 10 Sep 2008 21:11, edited 1 time in total.
Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars

Sky is the limit!
User avatar
Natusya
Уже с Приветом
Posts: 14098
Joined: 11 Sep 2002 20:04
Location: Одесса -- Laguna Beach, CA

Post by Natusya »

А , забыла, еще я добавила пару зубчиков мелко порезанного чеснока к луку
Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars

Sky is the limit!

Return to “Кулинария”