Менеджер велел обратиться к одному аналитику и уточнить кое-что. Тот совсем не обязан это делать и, к тому же, загружен . Менеджер-то мой, а не его и работа внеплановая ( ну мне как бы необходимо выпендриться, а то я отстаю от товаришей ). Поэтому я не так уж хорошо понимаю в деталях чего хочу, а он вумный. И не хочу показать, что работа внеплановая.
Вот чего надрафтила. Поправьте ,пожалуйста, и языково и вообше, чтоб звучало очень найс.
Hi Jess,
I am currently working on kind of the following analysis for the population of women 19-65 years old: Antibiotics for UIT
For this purpose I will need to find definitions for UTI diseases.
A UTI is defined by the International Classification of Diseases, Ninth Revision (ICD-9) codes of 595, 595.0, 595.2, 595.3, 595.8, 595.89, 595.9, 599, 599.0.
Therefore I did an extract of 23 diagnosyses from DW . Attached please find an extract .
Shawn Brendt recommended me to ask you if any of the UTI conditions attached match to ETG family you have experience with. It looks like it is all about urological lower system rather then kidney category or something . If you could help me with it at your any convenient time ,it would be great. Any information would be extremely helpful for me .
Thank You in advance!!!!
Volnushka
Помогите красиво попросить o помоши!
-
- Уже с Приветом
Помогите красиво попросить o помоши!
The worse the better
-
- Уже с Приветом
Я не знаю как принято у вас там где вы работаете но у нас с этим просто и вообще лучше переходить прямо к делу а то у вас пока дочитаешь до сути год пройдет
Мой approach при написании таких имейлов такой
1. Быть краткой - человеку не интересно вейстать свое время на мою писанину не по делу. Все что не относится к просьбе или что он и так знает - out
2. Сразу переходить к делу - никому не интересно читать описание проблемы, все хотят прежде всего знать что хотят от них в этой связи
3. Показать что вы уже сделали (чтобы не звучать что все хотите переложить на кого то)
4. Press them to answer you (см. мою концовку) Так же помогает CC менеджеру .. мотивирует людей отвечать
Ну вот собсно
Правда термины для меня - темный лес так что поправьте если я их не правильно употребила....
How about this
Мой approach при написании таких имейлов такой
1. Быть краткой - человеку не интересно вейстать свое время на мою писанину не по делу. Все что не относится к просьбе или что он и так знает - out
2. Сразу переходить к делу - никому не интересно читать описание проблемы, все хотят прежде всего знать что хотят от них в этой связи
3. Показать что вы уже сделали (чтобы не звучать что все хотите переложить на кого то)
4. Press them to answer you (см. мою концовку) Так же помогает CC менеджеру .. мотивирует людей отвечать
Ну вот собсно
Правда термины для меня - темный лес так что поправьте если я их не правильно употребила....
How about this
Hi Jess,
I was wondering if you could help me out with an analysis that I'm working on right now, Shawn Brendt suggested that I could borrow your expertise on this. This is antibiotics for UIT analysis for females between 19 and 65 y.o. I've already extracted 23 diagnosis's from DW (see attachment) and it looks like it has to do with urological lower system rather than kidney category or anything else. However, I need help matching it to ETG family with which you have a lot of experience. Please let me know if you can help me with this or whom else I can be asking.
I appreciate your time,
Volnushka
-
- Уже с Приветом
-
- Уже с Приветом
Re: Помогите красиво попросить o помоши!
Volnushka wrote:...
Hi Jess,
I am currently working on kind of the following analysis for the population of women 19-65 years old: Antibiotics for UIT
For this purpose I will need to find definitions for UTI diseases.
A UTI is defined by the International Classification of Diseases, Ninth Revision (ICD-9) codes of 595, 595.0, 595.2, 595.3, 595.8, 595.89, 595.9, 599, 599.0.
Therefore I did an extract of 23 diagnosyses diagnosis (plural diagnoses from DW . Attached please find an extract .
Shawn Brendt recommended me to ask you if any of the UTI conditions attached match to ETG family you have experience with. It looks like it is all about urological lower system rather then kidney category or something . If you could help me with it at your any convenient time ,it would be great. Any information would be extremely helpful for me .
Thank You in advance!!!!
Volnushka
-
- Уже с Приветом