Чикен Кейсадилья

Все, что вкусно.
КатяС
Уже с Приветом
Posts: 6582
Joined: 19 Jun 2001 09:01
Location: NoVa

Чикен Кейсадилья

Post by КатяС »

единственное блюдо мексиканской кухни, которое я люблю :) Хочу сделать дома сама, как делать - примерно догадываюсь, но, может, кто поделится своим рецептиком? Какой сыр лучше брать и как предварительно подготовить курицу - отварить, поджарить, подгрилить или по вкусу? И сколько минут все это дело в блине запекать?

Спасибо :D
Katyusha
Уже с Приветом
Posts: 802
Joined: 25 Jun 2002 15:12
Location: Moscow, Russia - Dallas,Tx

Post by Katyusha »

Вот ето собственно basic recipe of чикен кеисадиес. За искл. adobo seasoning, не знаю такого, я делала практически также, толко я запекала в духовке, не грилле, недолго, мин 5-7, чтоб не задубели. (Maybe gril will be even better? ) Ну и потом разрезаете на треуголники (как в ресторанах обычно).


2 pounds chicken thighs
1 teaspoon adobo seasoning (?)
8 (10 inch) flour tortillas
1 1/2 cups shredded Cheddar and Monterey cheese blend
1 onion, chopped
1 (6 ounce) can sliced black olives, drained
1 (7 ounce) can diced green chiles

Directions

1 Season uncooked thighs with adobo seasoning and let sit 15 minutes.
2 Heat grill to medium high.
3 Place chicken on grill and cook until done, about 10 to 15 minutes each side, until juices run clear. Remove chicken from grill and cut into bite size pieces.
4 Place a tortilla on the grill and layer with cheese, chicken, onion, olives, chile peppers and more cheese. Top with another tortilla and grill until brown and crispy and cheese is melted. Repeat with remainder of tortillas and ingredients until all are done.
vivian
Уже с Приветом
Posts: 518
Joined: 13 Jul 1999 09:01

Post by vivian »

Решила засадить сюда, т.к. ето тоже чикен, пусть и не мексиканскии.
Thighs with mushroom soup
Обжарить thighs по неск. минут, сложить в касероль, залить соусом. Оставить на 1-1.25 часа.
Соус: 1 can of cream mushroom soup, 1 cup sour cream, lemon juice (a little), salt, pepper, grated garlic, chopped dill.

Подавать с рисом, или с рассыпчатои гречневои кашеи.

Return to “Кулинария”