Balder wrote: Can you give exact chapter and verse in the Bible?
Why don't you open the original and start reading.
Nope. You told it, you have to prove
It's like you said, "nope"
So, looks like you have nothing to prove your statement
You were the first one to say "nope" seems to me that it is you who has a formed opinion and have nothing to proove.
well I too have opinion and have no desire to waste my time prooving something to the person who obviosly is not going to agree with me. So why bother?
You can change my opinoin by proving your statement. If you are able to do it, of course.
If you were intested in my opinion you would have start discusion in the first place. You answered "Nope"
Balder wrote: Can you give exact chapter and verse in the Bible?
Why don't you open the original and start reading.
Nope. You told it, you have to prove
It's like you said, "nope"
So, looks like you have nothing to prove your statement
You were the first one to say "nope" seems to me that it is you who has a formed opinion and have nothing to proove.
well I too have opinion and have no desire to waste my time prooving something to the person who obviosly is not going to agree with me. So why bother?
You can change my opinoin by proving your statement. If you are able to do it, of course.
If you were intested in my opinion you would have start discusion in the first place. You answered "Nope"
Well Nope it is.
Блин , детский сад
Какие-то десять афоризмов сделали Моисея таким знаменитым!
Кажется мне, Мр. Балдер, что вы тут уж совсем запутались. Когда я высказался, вы захотели чтоб я сказал где такое написано. Когда я сказал где такое написано, вы хотите чтоб я вам высказывание опять напечатал. Вы разберетесь пожалуйста чо же вы все таки пытаетесь узнать, а потом спрашивайте.
CharlieD wrote:Кажется мне, Мр. Балдер, что вы тут уж совсем запутались. Когда я высказался, вы захотели чтоб я сказал где такое написано. Когда я сказал где такое написано, вы хотите чтоб я вам высказывание опять напечатал. Вы разберетесь пожалуйста чо же вы все таки пытаетесь узнать, а потом спрашивайте.
Would you kindly post the text of the verse instead of just numbers and we will discuss it. Thank you in advance.
obezyna wrote:Никогда не слышал о современных "вавилонянах", т.е. народа с таким названием сейчас точно нет, а под другим... Если не трудно дайте ссылку на наследников вавилонян(только не надо ссылаться на арабов и прочих румын). Ассирийцы(айсоры), да, присутствуют в некоторых количествах(десятки тысяч) на территоии Грузии, Турции. Также есть маленькая колония на Кубани.
"Вавилоняне" сами себя называли и называют халдеями, это вроде как известный факт. Называть их "вавилонянами", это то же самое, что русских звать "московитами". Вот Вам навскидку ссылка из гугля, просвещайтесь. Ассирийцев не "десятки тысяч", а 3.5 миллиона по последним данным. У халдеев и ассирийцев очень большая колония в Сан Диего.
У меня соседи по прошлой квартире были халдеями, от них я всё это и знаю.